Categories: Ekonomi

Çiçek Göndermek Artık Bir Tık Kadar Kolay

Çiçekler bu dünyadaki muhteşem yaratılış mucizelerinden biridir. Her insan hoş görünmek için kendine mücevher takar, doğanın mücevherleri de rengârenk çeşit çeşit çiçekleridir. Hepsi farklı bir huzur farklı bir hazdır. Çiçeklerin bitkisel faydasından çok görünüşü bile iyileştirici bir güce sahiptir. Çiçekler, doğanın bize vermiş olduğu en güzel hediyedir. İnsanların bile ruh halini değiştirecek ve onları etkileyebilecek bir güce sahiptir. Bir düşünsenize herkes sonbahar ve kışı ne kadar melankolik ve sıkıcı yaşar, doğanın değişmesi insanları etkiler.

Sonbaharda ve kışta doğa kendini inzivaya çeker, içine kapanır, sanki her yer kapkaranlık olur işte insanlarda bu durumdan etkilenirler. Doğanın bu karamsarlığına karşı insanlarda kendi içine kapanır ve karanlıklara boğulurlar. Ne zaman ki doğanın uyanışı ile ilkbahar gelir işte o zaman her şey canlanır. Doğa yeniden hayat bulur, kış bitince yüzeye çıkıp etrafı güzelleştirmeye başlarlar ve işte bu uyanış insanları da uyandırır farkında olmadan. İnsanlar doğanın bu değişiminden etkilenir ve bir huzur sarar etrafı bir enerji dolar insana.

İnsan ne kadar bunalımda olursa olsun bir çiçeği görünce içindeki o kötü duygular bir anda uçup gider bu ne kadar mucizevi değil mi? işte bu çiçeklerin biz farkında olmadan bizi iyileştirme gücüdür. Örneğin insanlar için vazgeçilmez sevgi ifadesi olan gülün, duyguların yanı sıra sağlık açısından da büyük katkısı vardır. Örneğin; Gül çiçeği ve gül yağının radyasyona maruz kalan hastaların parçalanan hücrelerinin onarılmasında olumlu etkisi bulunmaktadır.

Bu postu değerlendir.
Antalya Pusula

Recent Posts

Arabada Banyo Dolabı Taşınır Mı?

İnsanların evlerinde yapacakları düzenleme ya da yenilikler içerisinde yer alan banyo dolaplarının eve gelmesinde ya…

12 ay ago

Antalya Cankurtaran Kursu: Cankurtaran Eğitimi Alın

Antalya, Türkiye'nin güney sahilinde yer alan turistik bir şehirdir. Her yıl binlerce insan, Antalya'nın güzel…

1 yıl ago

Antalya Yüzme Kursu ile Yüzmeyi Siz de Öğrenin

Yaz aylarında sıcaklıkların yüksek olduğu Antalya'da, denizin tadını çıkarmak için birçok farklı seçenek mevcuttur. Bu…

1 yıl ago

Iqos Iluma Sigara Özellikleri

Sigaraların yaygınlaştığı bu dönemlerde iqos iluma özellikle elektronik sigaralar arasında daha çok kullanılan sigaralardan olmaktadır.…

1 yıl ago

Kalitenin Adresi Metpor Mantolama ve Söve

Evinizin dış cephesini yeniletmek ve onarmak istediğinizde bütün mantolama işlemlerinde bize ulaşabilirsiniz. Mantolama işlemi basit…

1 yıl ago

Bursa SPA Otelleri ile Unutulmaz Tatil Deneyimi

Karşılığı su ile gelen şifa olarak bilinen SPA tatili için aradığınız otel Bursa şehrinde onlarca…

1 yıl ago